Groepsuitje in Zwolle

Hoofd, hart en handen in kunst

In DOAS werk ik graag samen met mijn collega-kunstenaars. Wij hebben samen een combinatie van diverse workshops, geschikt voor grote en kleine groepen. Voor elk wat wils. Samen of individueel maak je een kunstwerk of een podiumpresentatie. Door de professionele uitleg, individuele begeleiding en eigenheid van de kunstenaar wordt je creativiteit gestimuleerd. We zoeken met de deelnemers naar verbinding tussen hoofd, hart en handen. Die wisselwerking levert groepsinspiratie en gezamenlijk plezier op en daarmee een authentiek resultaat.

Een keuze kan gemaakt worden uit verschillende disciplines, o.a.: Klei/Keramiek, Beeldhouwen, Dans/beweging, Grafiek, Animatie, Fotografie, Muziek, Schilder- en Tekentechnieken. Alle workshops zijn op maat. Om er een compleet dagje uit in Zwolle vol kunst, cultuur, eten en drinken van te maken, kunnen wij aanvullende tips geven.

Contactinformatie

Neem vrijblijvend contact met ons op via mijn contactformulier of mail naar workshops@doas.nl voor informatie over ons volledige aanbod en verdere contactgegevens.

De kosten van de workshops zijn vanaf € 250,- excl. btw.
Volg ons op onze facebookpagina