Tweedaagse workshop

Wat kan je verwachten tijdens de 2-daagse workshop?


Heerlijk met de handen in de klei en iets moois creëren. Kom eventueel met een vriend, vriendin, zus, broer, ouders. Het is een leuke workshop in een ontspannen sfeer met een goed eindresultaat waar je lang van zult nagenieten.

Dag 1: van 10.00 tot 16.00 uur
De eerste workshopdag start met een korte inleiding over klei en de diverse mogelijkheden van klei. Ik leg ook wat uit over de technieken; opbouw uit ringen, uithollen van een massief of gebruik van mallen. Je kunt werken naar voorbeeld of naar eigen idee, bijv. een beeld van een mensfiguur, een vrije vorm (ca. 40cm.), vaas of (fruit)schaal. We bespreken kort de wensen en ideeën voor het werkstuk wat je zou willen maken, daarna gaan we gauw aan de slag! Tijdens de workshop kijk ik mee en geef begeleiding, zodat iedereen naar tevredenheid deze eerste dag kan afronden. De workshop duurt tot je werkstuk af is ongeveer 16.00u.

Dag 2:  van 10.00 tot ca. 12.00u
De duur van de tweede workshopdag hangt af van hoe je de afwerking uiteindelijk wilt doen. Op de tweede dag van de workshop kan het gebakken werk worden gedecoreerd met onderglazuur en kwastglazuren. De mogelijkheden worden op de eerste workshopdag besproken.

Meenemen:

  • Een schort
  • Evt een schets/idee voor het werkstuk
  • Lunchpakket, lunch om 12.30u (koffie, thee en wat lekkers is aanwezig)

Inspiratie?
Weet je niet goed wat er haalbaar is om te maken?
Op mijn facebookpagina zijn meerdere resultaten van de workshops te zien. Hier kun je werk zien wat gemaakt is tijdens een workshop.

Betaling
De kosten van een workshop 2 dagen zijn 100,00 euro pp.
Dit is inclusief materialen, bakkosten en koffie/thee en wat lekkers!