Opdrachten

Zoek je een origineel cadeau of wil je je gezin op een originele manier vastleggen (iets anders dan een foto)? Denk dan aan een kunstwerk van keramiek. Een mooie blijvende herinnering als afscheidscadeau voor een collega, een jubileum- of relatiegeschenk.. Ik denk graag met je mee om tot een mooi eindresultaat te komen. Voor ieder budget is een passende oplossing.

Origineel kado huwelijk bruiloft
Origineel cadeau voor de bruiloft van mijn dochter

Trouwen?

Wil je samen iets maken om jullie huwelijk of liefde in een beeld te brengen? Wil je een persoonlijk en origineel huwelijkskado geven aan het echtpaar? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Herdenken van een dierbare

Ter herinnering aan een (overleden) dierbare. Samen met de nabestaanden kunnen we iets moois maken van keramiek. Ik bak ook op hoge temperaturen, zodat het beeld/werkstuk ook buiten kan blijven staan. Je kunt mij de opdracht geven om aan de slag te gaan, maar het is ook mogelijk om samen aan een werkstuk te werken (natuurlijk begeleid ik hierbij).

Denk bijvoorbeeld aan:


  • Origineel huwelijksgeschenk
  • Kraamkado voor babyshower
  • Mooie herinnering
  • Jubileumgeschenk
  • Relatiegeschenk
  • Uniek en persoonlijk kado
  • Decoratief housewarming kado

Cadeaubon

Geef een workshop cadeau! Ik geef ook waardebonnen uit, dat kan gebruikt worden voor een workshop of als bijdrage voor de aankoop van een beeld.

Verschillende opdrachten die ik heb mogen maken: