Workshop-op-maat

Ook voor een vriendinnendag, familiedag, vrijgezellenfeest of personeelsuitje kan je voor een workshop in mijn atelier terecht. Bekijk bijvoorbeeld mijn Handen in de klei-workshop, deze is zeer geschikt voor groepen. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Een workshop start met een korte inleiding over klei en de diverse mogelijkheden van klei. Ik leg ook wat uit over de technieken die binnen een workshoptijd mogelijk zijn; opbouw uit ringen of gebruik van mallen. Je kunt werken naar voorbeeld of naar eigen idee, bijv. een beeldje, een vrije vorm, vaas of schaal.

We bespreken (evt. vooraf) kort de wensen en ideeën voor het werkstuk en beoordelen of het haalbaar is in de tijd. En dan gaan we gauw aan de slag! Tijdens de workshop kijk ik mee en geef begeleiding, zodat iedereen naar tevredenheid de workshop kan afronden.

Ben je met een grote groep en op zoek naar meerdere creatieve disciplines? 

Ik werk samen met collega-kunstenaars. Wij hebben samen een combinatie van diverse workshops, geschikt voor grote en kleine groepen. Voor elk wat wils.   o.a.: Klei/Keramiek, Beeldhouwen, Dans/beweging, Grafiek, Animatie, Fotografie, Muziek, Schilder- en Tekentechnieken. Alle workshops zijn op maat. Om er een compleet dagje uit in Zwolle vol kunst, cultuur, eten en drinken van te maken, kunnen wij aanvullende tips geven.