Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winter Keramiek-fair Elburg (outdoor)

26 november 2021 | 11:00 - 27 november 2021 | 17:00

bij Brasserie Aan de Gracht

Waar kan je beter de kerstsfeer beginnen, dan in historisch Elburg? Op vrijdag 26 en zaterdag 27 november wordt een winterfair georganiseerd op het voorplein bij Brasserie ‘Aan de Gracht’ in Elburg.
Vijf keramisten uit Oldebroek, ’t Harde en Elburg tonen hun werk  op deze markt en ook het werk van medewerkers van atelier Aan de Gracht is te zien.
Keramiek van:  Agnes Groot Koerkamp Keramiek, Frida Hengeveld en Josje Berends ‘atelier De Potker’, Didy Kanis ‘Panta Rei’, Ingeborg Uijttenboogaart ‘De Spelende Engel’ en Corrie Vos ‘Brasserie Aan de gracht’.
Deze sfeervolle winterfair-dagen zijn de keramisten aanwezig en tonen hun gevarieerde aanbod van beelden, keramischeobjecten en gebruikskeramiek. Stuk voor stuk unieke handgemaakte keramische producten in elke prijsklasse: voor elk wat wils.
Bij een Winterfair hoort  een gezellige sfeer en ook chocolademelk en gluhwein en een lekker hapje zullen niet ontbreken. Van 11.00 tot 19.00 uur kunt u vast genieten van de kerstsfeer op vrijdag 26 en zaterdag 27 november op ’t plein voor bij Brasserie Aan de gracht, Havenstraat 5 in Elburg. Parkeren kunt u bij “de oude Vos”.

Gegevens

Begin:
26 november 2021 | 11:00
Einde:
27 november 2021 | 17:00

Locatie

aan de gracht
Havenstraat 5
Elburg, Nederland
+ Google Maps