Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tweedaagse workshop vrijdag 13 november en donderdagavond 3 december (VOL)

13 november 2020 | 10:00 - 16:00

€80

Deze workshop is VOL geboekt. Wil je op de hoogte blijven of op de wachtlijst voor een volgende workshop, neem dan contact met mij op.

Vrijdag 13 november 10:00 tot 16:00u
De eerste workshopdag start met een korte inleiding over klei en de diverse mogelijkheden van klei. Ik leg ook wat uit over de technieken; opbouw uit ringen, uithollen van een massief of gebruik van mallen. Je kunt werken naar voorbeeld of naar eigen idee, bijv. een beeld van een mensfiguur, een vrije vorm, vaas of schaal (ca. 40 cm). We bespreken kort de wensen en ideeën voor het werkstuk wat je zou willen maken, daarna gaan we gauw aan de slag! Tijdens de workshop kijk ik mee en geef begeleiding, zodat iedereen naar tevredenheid deze eerste dag kan afronden. De workshop duurt tot je werkstuk af is ongeveer 16:00u. 

Meenemen:

  • Een schort + eigen (keuken)handdoek
  • Evt een schets/idee voor het werkstuk
  • Lunchpakket, lunch om 12:30u (koffie, thee en wat lekkers is aanwezig)


Dag 2: donderdagavond 3 december van 19:00u tot ca. 21:00u De duur van de tweede workshop hangt af van hoe je de afwerking uiteindelijk wilt doen. Op deze avond, deel 2 van de workshop kan het gebakken werk worden gedecoreerd met onderglazuur en kwastglazuren. De mogelijkheden worden op de eerste workshopdag besproken.

Inspiratie? Weet je niet goed wat er haalbaar is om te maken? Op mijn facebookpagina zijn meerdere resultaten van de workshops te zien. Hier kun je werk zien wat gemaakt is tijdens een workshop.

Betaling 
De kosten van een workshop 2 dagen zijn 80,00 euro pp.
Dit is inclusief materialen, bakkosten en koffie/thee.

Corona-maatregelen: Ik stel het op prijs als je bij verkoudheids- en/of griepverschijnselen contact opneemt (06-28815487). Deelname aan de workshop is in dat geval NIET mogelijk. 

Afmeldingen: Als je bent aangemeld voor een workshop reserveer ik een plek voor jou. Bel je niet af, of korter dan 48 uur van te voren, dan breng ik 50% van de kosten in rekening.   

Aanmeldformulier

  • Bij onvoldoende aanmeldingen wordt de workshop geannuleerd.
  • Wil je meerdere personen in 1x aanmelden of heb je nog een vraag, schrijf dat dan in het onderstaande veld.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegevens

Datum:
13 november 2020
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€80
Evenement Categorie:

Locatie

DOAS
Mimosastraat 1P
Zwolle, 8013 SB Nederland
+ Google Maps